top of page

La "meva" família MindfulnessAvui necessito compartir amb vosaltres que cada dia em sento més feliç d'haver decidit cursar la Formació d'Instructor de Mindfulness, el programa de formació desenvolupat en col•laboració entre el Màster en Mindfulness de la Universitat de Saragossa i Ment en Calma.

A banda de tenir l'oportunitat d'experimentar en profunditat els beneficis del mindfulness en la vida diària, he tingut el privilegi de conèixer gent meravellosa: els companys de curs, els organitzadors, els diferents psiquiatres, neuròlegs, psicòlegs, pedagogs, filòsofs i altres professionals reconeguts en els seus àmbits professionals i practicants de l'atenció plena. Em sento molt afortunada de poder compartir coneixements, experiències, emocions, inquietuds i bons moments amb totes aquestes persones amb qui formem una petita gran família. La nostra és una família "desperta" i present, amable i amorosa amb nosaltres mateixos i amb els altres, tenim la ment oberta i calmada cosa que ens permet experimentar i assaborir la bellesa de l'ésser.

I el que em sembla millor de tot és que desitgem fer arribar tot aquest aprenentatge a moltes altres persones, difondre a la societat que un altra manera de viure és possible i que està únicament a les nostres mans. Aquest és el nostre propòsit i per això ens estem formant. Ens dediquem professionalment o no a ser instructors en un futur, tots nosaltres a hores d'ara ja estem plantant una llavor per aconseguir un món millor.


El relat de totes i cadascuna de les experiències compartides, de tots i cadascun dels instants és impossible poder fer-lo aquí, però crec que és de rigor (i ben segur els meus companys estaran d'acord amb mi) destacar dos noms: el del profesor Javier García Campayo i el del Lama Thubten Wangchen. Gràcies al Javier per la seva capacitat de transmetre els seus coneixements amb rigor acadèmic sense perdre la proximitat ni la simpatia. Gràcies al Lama que amb la seva sola presència ha portat a la nostra trobada els valors essencials del budisme per a que, de forma natural i intuïtiva, els traslladem al nostre aprenentatge del mindfulness. Des de llavors ja he visitat uns quants cops la Casa del Tibet. És magnífic que hagi persones amb un sentit del humor tan gran i una visió tan positiva de la vida que és impossible no contagiar-se del seu optimisme i bondat.


Sento que aquest curs és un regal que em fa la vida i això em fa sentir feliç i agraïda. És per això que ho vull compartir i també recomanar-ho a tothom, no només als que vulguin formar-se com instructors, sinó a qualsevol persona que vulgui viure una vida més plena i feliç.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxius
Cercar per tags
bottom of page