top of page

Què he fet?

Presentacions, events, gales...

Presentadora de la Gala Eres Impulso
de Font Vella

Amb motiu de la 3ra edició del Premi Eres Impulso convocat per FONT VELLA el passat dia 21 de septembre es va cel·lebrar una gala especial de lliurament de premis. Amb 150 projectess, el jurat va tenir una dificil missió. Els projectes guanyadors han estat els de María Folgaod, de “B-Swim” i Gala Freixa, de “Sheedo”, que rebrèn un ajut econòmic de 10.000 euros cadasquna i mentoring personalitzat. Elisenda Camps va conduir la gala amb la presentació i entrevista a les embaixadores d'honor d'aquest any: l' actriu, Cayetana Guillén Cuervo i l' emprendedora Mar Alarcón, fundadora de SocialCar. La Tercera Edición de Eres Impulso ha continuat la tasca de reconeixement de l'esforç i el talent.

Mira'ns a PERISCOPE 

Presentadora del 1er Sopar Solidari per una infancia lliure de Violència Fundació Aroa

Els beneficis es van destinar íntegrament a ampliar el servei del Projecte Damara, des d'on es dona atenció a nenes i nens que pateixen violència a l'àmbit familiar i escolar.

Prescriptora  i coprotagonista de la campanya de COEC

Amb la cuinera Ada Parellada, la guanyadora del concuers Master Chef Junior 2017, Paula Alòs i el music Manu Guix, la periodista Elsienda Camps ha coprotagonitzat el clip musical de la cançó Ves al dentista un cop l'any escrita pel pròpi Manu Guix per a la campanya de per salut dental impulsada pel Col·legi d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya. El jingle estarà disponible per a descàrrega en mp3 perquè pugui sonar en totes les centraletes, tons de mòbils i fils musicals dels dentistes catalans que ho desitgin.
La campanya també tindrà presència gràfica en el metro i en els autobusos i, sobretot, a les xarxes socials gràcies al vídeo musical que s'ha registrat durant l'enregistrament del tema.

El món del motor es solidaritza amb el càncer

Amb l'objectiu de donar suport als malalts de càncer i a les seves famílies, aquest matí s'ha presentat la II edició de la campanya “Correm junts pel càncer”, una iniciativa solidària que pretén conscienciar sobre les problemàtiques associades al fet de patir càncer i recaptar fons.

L'acte de presentació ha comptat amb la col·laboració d'uns padrins d'excepció: el corredor de rallyes, Nani Roma, el Dr. Craven-Bartle, director del servei d'Oncologia Radioterápica de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona. Josep Morell, president de Oncolliga, ha explicat que “amb aquesta campanya, que celebra la seva segona edició, volem conscienciar a les persones que aquests dies s'acostin al nostre estand en el Automobile Barcelona de les necessitats de les persones afectades per càncer, i recaptar fons per ajudar-los

 

Moderadora d'una Taula al simposi Contra el Bullying 
La Fundació del FC Barcelona i el Col·lectiu FU organitzadors del primer simposi contra el bullying, a l'auditori 1899 del Camp Nou em van convidar a moderar una de les taules. Una vintena de periodistes, artistes, escriptors i una vintena de persones afectades pel bullying van participar en aquestes taules rodones. Un dels objectius del simposi és generar el que s'anomenarà Manifest Alan, un text que unirà la societat en un reclam comú per una legislació que doni a les escoles i les famílies mecanismes adequats contra el bullying. La presentació del simposi va estar presidida pel vicepresident de l'àrea social, Jordi Cardoner. Hi van participar també la directiva Maria Teixidor i l'escriptora i activista Lolita Bosch.

 

Presentació del 65 Torneig Open Banc Comte de Godó 
​El 14 de març, a les pistes del Reial Club Tennis Barcelona, s’ha presentat la llista oficial de jugadors que participaran al Barcelona Open: Rafael Nadal i 17 jugadors més que figuren entre els 30 primers del rànquing mundial.

La periodista Elisenda Camps ha conduit l’acte en el que han intervingut: Albert Costa, director del torneig; Albert Agustí, president del Real Club Tennis Barcelona, Jaume Guardiola, conseller delegat de Banc Sabadell, Jaume Assens, tinent d'alcalde del Ajuntament de Barcelona i, per primera vegada a les presentacions del torneig, Javier Godó, Comte de Godó, que ha ressaltat la importància que va tenir la creació del torneig l'any 1953.

 

Presentadora de la Gal·la Tarannà de la Fundació Pere Tarrés

Al Centre Internacional de Congressos de Barcelona va tenir lloc la celebració de la Gala Tarannà 2016 de la Fundació Pere Tarrés. Amb 700 convidats entre professorat, personal de gestió, monitors, educadors i vetlladors. Elisenda Camps va por a terme la presentació de l’acte on van participar diferents responsables de Centres d’Esplai Cristians Catalans i Centres Socioeducatius. Educació, compromís, responsabilitat i entusiasme, elements que defineixen el tarannà Pere Tarrés, van ser l’eix de l’acte.

Presentadora del lliurament del 23è Premi del Voluntariat de Catalunya

L'acte va tenir lloc per primer cop fora de Barcelona,concretament a Sant Cugat. El premi l'atorga la Generalitat amb motiu del Dia Mundial del Voluntariat. Va rebre el guardo l'Associació Alba de Tàrrega, que treballa per la integració de persones amb discapacitat. La gala ha tingut la presència de la consellera de Treball, Afers Socials i Família, Dolors Bassa, la tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Susanna Pellicer, membres de l'ONG ProActiva Open Arms i voluntaris de diverses entitats del país.

Lliurament dels Premis  PIME Catalana 2016

Presentadora de la 1ª edició del Premis PIME CATALANA convocats per Banco Popular i La Vanguardia.  La gala es va celebrar a la Casa Llotja de Mar el 14 de novembre. La primera convocatòria ha rebut més de 350 candidatures de petites i mitges empreses de Catalunya. Una iniciativa que neix per reconèixer l'esforç de les pimes en el foment dels seus negocis mitjançant la innovació i l'ús de les noves tecnologies, respectant el medi ambient i amb una clara aposta per la creativitat. (Fotos David Airob)

Projecte Una poma per la vida

15ª edició d’aquesta campanya solidària, impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i Condis Supermercats.  Presentadora de l'acte i padrina de la campanya amb el xef David Andrés i els actors de la serie "Merlí", Francesc Orella i Candela Anton,que s’han sumat a la lluita contra l’Esclerosi Múltiple cuinant un plat fet amb pomes.

Projecte CardioDreams

Presentació d'un event de la Fundació CardioDreams, organització sense ànim de lucre impulsada pel Dr. Xavier Ruyra, que neix al 2014 amb l’objectiu de facilitar l’accés a una cirurgia cardíaca de qualitat a aquelles persones sense possibilitats d’assistència.

Convencions anuals de Laboratoris Almirall

Tres anys consecutius he estat la conductora d'aquests events d'una de les empreses farmacèutiques  més notories del secto. Sempre amb importants novetats en I+D.

Pebrots contra el càncer

Presentació de  la campanya Posem-li pebrots al càncer amb la cuinera Ada Parellada, el grup musical Blaumut, la periodista  Xantal Llavina i el Dr. José Ramón Germà Lluch Amb la presencia de el vicepresident de la FECEC i director d’Oncolliga, Francesc Viñas, i la Consellera Delegada de Condis, Pilar Condal. Una iniciativa de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) amb la col·laboració de Condis Supermercats que té com a objectiu fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca de les entitats de la FECEC. 

Presentació 10é Aniversari de l'Agència Catalana del Consum

Presentació i conducció de l'acte  de celebració dels 10 anys de l'Agència Catalana del Consum, al Palau de Pedralbes. Una jornada amb presència d'autoritats i professionals de diferents sectors d’àmbit nacional i internacional per debatre sobre la defensa dels drets dels consumidors.

Creus que puc presentar, col·laborar, treballar en la promoció dels teus projectes o de la teva empresa...
T'interessen els temes de salut i benestar per donar-los a conèixer o posar-los en pràctica en el teu àmbit de treball o d'oci, una escola professional, un centre cultural,...
Puc oferir-te des de tallers a col·loquis impartits per mi  o en col·laboració amb altres professionals. Possa't en contacte amb mi  i ho parlem? >>
bottom of page