top of page

Què he fet?

Presentacions, events, gales...

Molts vídeos de la secció d'entrevistes del 

Tot és possible els pots trobar  AQUÍ

ELISENDA CAMPS para NEURAXPHARM 
Del 1 al 24 de diciembre sigue el calendario de adviento #NeuraXMAS con un nuevo vídeo-consejo sobre Salud Mental cada día. También disponible en los perfiles de Neuraxpharm en Instagram, en Twitter y en LinkedIn. 🔔¡Feliz Salud Mental! #NeuraXMAS #SaludMental #Navidad

Taller: Mindfulness y la llamada de la aventura 
en el ESIC Business & Marketing School

Projectes solidaris, presentacions institucionals, events d'empresa... m'agrada presentar, participar i difondre les coses que ens fan treballar junts!

Events recents...

presentaciones
javier garcía campayo

 

Presentación del último libro de Javier García Campayp "Cómo reducir el sufrimiento con aceptación y mindfulness" de la editorial Siglantana.

TALLER D'ALIMENTACIÓ

Un lloc on compartir el tresòr del Mindfulness i les delicioses receptes de la Mireia Carbó en els Tallers d'alimentació conscient: especialment dedicats a les dietes per perdre pes i  la nostra relació amb el menjar.

Elisenda Camps Siglantana.jpeg

UN WEBINAR AL DÍA: EL DE ELISENDA CAMPS fue el 15 de diciembre de 2020 
 

Organizado por Editorial Siglantana, 
Master en Mindfulness de la Universidad de Zaragoza  y Quietud. 
III ENCUENTRO ANUAL DE VOLUNTARIOS BRAIN HEALTH INITIATIVE
 
Proyecto de investigación Brain Health Initiative en CaixaForum en colaboración con el Institut Guttmann
SABEM CUIDAR EL NOSTRE COS?
Conferència inaugural per a professionals de la salut
 21 de febrer de 2020
Taller de ALQUIMIA, sabiduría y gozo
Lliurament dels Premis PROCURA  2019  en la seva  7ª edició que distingeixen anualment aquelles persones físiques o jurídiques que fan possible una justícia millor i alhora premien la tasca social d’una entitat sense ànim de lucre.
Lliurament dels PREMIS PROCURA
Lliurament dels Premis PROCURA  2019  en la seva  7ª edició que distingeixen anualment aquelles persones físiques o jurídiques que fan possible una justícia millor i alhora premien la tasca social d’una entitat sense ànim de lucre.

XIV Edició Premis COACB

El Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona (COACB)  29 de novembre, XIV edició dels Premis COACB, a la Universitat de Barcelona - Sala Paranimf. Els premis reconéixen la trajectòria i innovació d'agents comercials col·legiats i d'empreses que col·laboren amb l'entorn col·legial. 

La Nit de la Construcció

El 27 de juny de 2018, Gala de  La Nit de la Construcció

15 a edició dels premis Catalunya Construcció

que organitza el Col·legi d’Aparelladors de Barcelona 

La cuina de Picasso

Cada dimarts de juny a les 18.30 organitzem una #tertúliagastronòmica en restaurants de l’època picassiana i espais vinculats a l’exposició "La cuina de Picasso". Reflexionarem sobre la cuina amb convidats molt especials, com cuiners, periodistes, professors d'universitat o artistes, entre d'altres: http://bit.ly/activitatsCuinaPicasso.

Presentació Gala de la Asociación española contra  el cáncer a Catalunya.
 
Gala per a la difusió de la feina de l’AECC-Catalunya, basada en l’educació en salut, el suport i acompanyament de les persones malaltes i les seves famílies i el finançament de projectes d'investigació que permeten un millor diagnòstic i tractament del càncer.

.

Día Mundial de l'Esclerosi Múltiple 2018 

Coincidint amb el Dia Mundial de l'Esclerosi Múltiple, la Fundació Esclerosi Múltiple va organitzar dues conferències sobre recerca. A Barcelona el 30 de maig al CaixaForum, i a Reus el dimarts 29 de maig a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.

Les jornades van ser presentades per la periodista Elisenda Camps. El director del centre, Xavier Montalban va parlar sobre l’estat de la recerca de l’esclerosi múltiple.

Presentació de la 70 Gala del Mundo Deportivo

La Gran Gala de Mundo Deportivo torna a ser la festa de referència de l'esport en 2017. I ja van 70 edicions. El certamen va reunir aquesta nit, a la imponent Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya -MNAC-, a prop d'un miler de convidats i destacades personalitats del món de l'esport, l'empresa i la política. La gala va ser presentada per Elisenda Camps i Santi Millán. Elisenda lluïa un disseny gentilesa de l'assessora de moda Mara Ferrez i un segon vaig portar d'El Corte Inglés.

Xerrada sobre Mindfulness i alimentació a l'escola Cor de María de Sant Celoni

La nostra relació emocional amb el menjar és molt més important del que ens pensem i afecta a la nostra salut.

 

Aquestes xerrades formen part del programa que Elisenda imparteix en diferents formats que tracten la temática de l'Alimentació Conscient explicada  a tots el públics.

Lectura a la presentació del llibre de García Campayo "Viaje en el círculo del tiempo"

Acte de presentació de la darrera novel·la del psiquiatra i escriptor. García Campayo a la Casa del Tibet de Barcelona amb l'autor, els editors i el Ven. Thubten Wangchen. Editorial Siglantana Ilusbooks. 

Acte de presentació de l'Informe sobre els Drets dels Infants 

Acte de presentació de l’ Informe sobre els drets de l’infant 2017 amb la intervenció de Rafael Ribó, síndic de greuges, i Maria Jesús Larios , adjunta per a la defensa dels infants i dels adolescents.

L’acte va traslladar a les entitats el treball del Síndic en defensa dels drets dels infants i rebre les seves aportacions i suggeriments, i s’inscrivia en els actes de commemoració Dia dels Drets dels Infants.

l talent.

Alimentación Consciente y Hábitos de Vida Saludables per a Networking para Mujeres

Xerrada Alimentación Consciente y Hábitos de Visa Saludables organitzada per Cynthia Gerlinger de Networking para mujeres. L'activitat va tenir lloc a les instal·lacions de  Espacio con Sentido i l'aportació econòmica de les participamts es va destinar a l'associació Alegria sin fronteras.

Creus que puc presentar, col·laborar, treballar en la promoció dels teus projectes o de la teva empresa...
T'interessen els temes de salut i benestar per donar-los a conèixer o posar-los en pràctica en el teu àmbit de treball o d'oci, una escola professional, un centre cultural,...
Puc oferir-te des de tallers a col·loquis impartits per mi  o en col·laboració amb altres professionals. Possa't en contacte amb mi  i ho parlem? >>
bottom of page