top of page

MAI DEIXEM DE SOMMIAR!


La vida no abandona les dones valentes que viuen amb il·lusió i persegueixen el seu somni com veritables heroïnes. Per emprendre aquesta aventura de la vida no cal moure's gaire del lloc. Tot i que viatjar ens obra la ment, ens enriqueix i ens pot aportar la distància necessària per veure-hi amb claredat, la resposta a les nostres preguntes és al nostre interior. És cert que la vida no sempre ens ho posa fàcil, i menys a les dones, però estic plenament convençuda que la vida ens cuida i no ens estafa. És possible que en algun moment ens sentim traïdes o decebudes, però amb la distància i la perspectiva necessària tot pren finalment el seu sentit. Tot té una raó de ser. La vida és una aventura que ens porta a assolir els nostres somnis i objectius, havent d'afrontar els obstacles, pors i inseguretats que trobem en el nostre camí. Un viatge ple d'emocions i batalles a guanyar, ple de màgia, aliats i triomfs. Però, per conquerir els nostres somnis, cal conèixer-nos millor i descobrir quins són els nostres talents per conrear-los i fer-los créixer. També cal saber quins són els desitjos que omplen de sentit la nostra vida, i perquè tan sovint posposem fer-los realitat o no estem disposades a pagar el preu que representa tirar el nostre projecte endavant. Les coses no passen perquè si, nosaltres som co-creadores de la realitat a través de la nostra actitud i sobretot dels nostres pensaments. La ment és molt poderosa. Així, sovint són les nostres creences limitadores, el victimisme o la por al fracàs allò que ens impedeix fer un pas endavant. Recordem que els límits els posem nosaltres i que cal buscar-los i identificar-los per comprovar que no són reals. Hem de deixar de viure al marge dels nostres somnis i passar a l'acció. "Quan el cor descobreix el que vol, l'univers hi col·labora". Us animo a experimentar-ho, a confiar en la vida i a sortir de la vostra zona de confort. Caldrà cultivar moments de silenci per connectar amb nosaltres mateixes, per escoltar-nos i cultivar la compassió. Descobrir qui som per saber els passos que hem de donar per tenir la vida que desitgem. Prendre les regnes de la nostra vida sense tenir massa en compte el que dirà o pensarà el nostre entorn. Això si, un cop descoberts els nostres talents haurem de seguir treballant per assolir l'objectiu marcat, perquè el talent sense perseverança no ens portarà enlloc. Albert Einstein deia "El geni es fa amb un 1% de talent i un 99% de feina", per tant cal perseverar i treballar-nos si volem sortir victorioses de la nostra aventura. Deixar anar els rols establerts, intentar no deixar espai a la frustració i buscar altres maneres d'aconseguir el nostre objectiu. Aquest és el repte! Enfocar la ment en positiu i fixar-nos en altres dones que ja ho han aconseguit ens servirà com a motor i ens omplirà de força per tirar endavant la nostra aventura. I recordeu, mai és tard per somiar i és intentant l'impossible que arribem a fer el possible.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxius
Cercar per tags
bottom of page