top of page

Reinventar-nos?

Reinventar-se és una de les paraules de moda. Podem dir que transmet bona ona, que resulta inspiracional (una altra paraula que és tendència). Però convé, de tant en tant, no adquirir vocabulari pel fet que tothom l'utilitza. Pot ser no està de més analitzar el que diem que estem fem, perquè d'això dependrà el que serem.


Pensem. Segons el diccionari, existeixen un parell de significats principals per al verb transitiu INVENTAR. "Crear, dissenyar, idear o produir alguna cosa nova que abans no existia" i "Crear històries imaginàries o fictícies". Tinguem cura llavors, perquè reinventar-te significa que abans et vas inventar, que no existies, o el que pot ser encara més impactant, que ets fictici o imaginari. D'acord, no ho prenguem tan al peu de la lletra, però tampoc adoptem la forma de les coses sense fixar-nos en el contingut.


Si el que pretenem és desenvolupar-nos, canviar, perseverar, buscar nous horitzons... si ens despullem dels miratges de voler ser un altre només amb la força de la imaginació, és possible que fem un treball conscient i seriós. És possible que, de veritat, estiguem en el camí de confiar en les nostres capacitats de ser, cada dia, més nosaltres mateixos. Sense invents.


Jo mateixa em sento molt compromesa amb això i aviat us comptaré més coses sobre aquest tema.


Comments


Entrades destacades
Entrades recents
Arxius
Cercar per tags
bottom of page